Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.

Δείγμα ελεύθερο!

Ήμαστε στην επιχείρηση πετρών για πάνω από 22 έτη

 

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου
Κύρια Αγορά: Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: GZ οι αδελφοί λιθοστρώνουν ®
Αριθμός Υπαλλήλων: 11~50
Ετήσιες πωλήσεις: 50000-100000
Ιδρύθηκε Έτος: 1997
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Οι αδελφοί λιθοστρώνουν το εργοστάσιο καθιερώθηκαν το 1997. Ήμαστε στην επιχείρηση πετρών για πάνω από 22 έτη, που εξυπηρετούν και τις εσωτερικές και ξένες αγορές με το γρανίτη, το μάρμαρο, onyx, τον ψαμμίτη, νεφρίτης και έχουμε ειδικευτεί στις πλάκες, το κεραμίδι, countertops, το νεροχύτη baisn, την πηγή, το στυλοβάτη και τις γραμμές κ.λπ.

 

Το εργοστάσιό μας έχει κατασκευάσει και έχει εξαγάγει τα προϊόντα πετρών. Κολλάμε πάντα στην αρχή «καλύτερη ποιότητα και καλύτερη τιμή». Με την εμπειρία 22 ετών στο σχεδιασμό, κατασκευαστικός και εξάγων τα προαναφερθε'ντα στοιχεία, οι σχεδιαστές και οι εργαζόμενοί μας είναι επαγγελματικοί και επιδέξιοι. Εξοικειώνονται με το καλλιτεχνικό ύφος και της ανατολής και της δύσης. Έχουμε ήδη την κατασκευή οι μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τους εισαγωγείς, διανομείς, ανάδοχοι κτηρίου. Τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στην Ευρώπη, Αγγλία, Γαλλία, Ιράν, Λιβύη, αραβικά, γερμανικά, Ινδία, ect. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο των πελατών. Η επιχείρηση επιχείρησης παίρνει να επεκταθεί συνεχώς. Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους φίλους για να μας επισκεφτούμε και να συνεργαστούμε με μας.

Ιστορία

Οι αδελφοί λιθοστρώνουν το εργοστάσιο καθιερώθηκαν το 1997. Ήμαστε στην επιχείρηση πετρών για πάνω από 22 έτη, που εξυπηρετούν και τις εσωτερικές και ξένες αγορές με το γρανίτη, το μάρμαρο, onyx, τον ψαμμίτη, νεφρίτης και έχουμε ειδικευτεί στις πλάκες, το κεραμίδι, countertops, το νεροχύτη baisn, την πηγή, το στυλοβάτη και τις γραμμές κ.λπ.

 

Υπηρεσία

★ Κοστισμένος υπολογισμός

Εάν μας πείτε τις απαιτήσεις σας (η πέτρα εσείς θέλει, ποσότητα, μέγεθος, κ.λπ.), θα επιλύσουμε μια εκτίμηση δαπανών και συγχρονισμού για σας μέσα σε 24 ώρες.

 

★ Ελεύθερα δείγματα

Παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα, αλλά τα ταχυδρομικά τέλη είναι πρόσθετα.

Πολλαπλάσια προϊόντα:
Η ποικιλία προϊόντων μας είναι πολλαπλάσια, συμπεριλαμβανομένων Countertops γρανίτη & μαρμάρου & χαλαζία, των κορυφών ματαιοδοξίας, της κουζίνας & της αντίθετης τοπ, μεγάλης πλάκας λουτρών, του περικοπή--μεγέθους προγράμματος, του κεραμιδιού, του πέτρινης νεροχύτη & της λεκάνης, της εστίας, του μωσαϊκού, του Stone επίστρωσης & των σκαλοπατιών, στήλη, γλυπτό, πηγή, που εξωραΐζει τα στοιχεία…, και ούτω καθεξής. 

★ Ποιοτικός έλεγχος
Η ποιότητα όλων των προϊόντων είναι υπό έλεγχό μας αυστηρά, έτσι θα μπορούσαμε να σιγουρευτούμε ότι τι σας προσφέρουμε σε είναι ανώτερο και ποιοτικό προϊόν. Από την αρχή της παραγωγής στην εξέταση των τελειωμένων αγαθών, όλοι δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να αποφύγουμε οποιαδήποτε λάθη προσεκτικά.

★ Σχέδιο συνήθειας
Εάν εσείς couldn ““το τ βρίσκει την ειδική προδιαγραφή χρειάζεστε, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το συγκεκριμένο προϊόν που θέλετε τις απαιτήσεις σας. Η προσπάθειά μας και υποστήριξη των πελατών μας η” κάνουν πάντα τη win-win επιχείρηση μεταξύ των πελατών και, αυτό κάνουμε και των δύο να πάνε περαιτέρω.

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους νέους πιθανούς πελάτες για να μας έρθουμε σε επαφή με, όχι μόνο θα σας εφοδιάσουμε τα σωστά υλικά βασισμένα στην απαραίτητη ποιότητά σας με την ανταγωνιστική τιμή, αλλά και θα παράσχουμε σε σας συμπαθητική υπηρεσία μέσω της γρήγορης αντίδρασης τις εποικοδομητικές λύσεις.

Η ομάδα μας
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας